Polikarbonatne ploče


Klirit 3mm debljinaRazmišljate o rezanju klirita /pleksiglasa / akrila za Vaš sledeći projekat?

Klirit 3mm debljine - izašli smo u susret nebrojenim potrebama naših klijenata kada su u pitanju posebno rezane table klirita. Možemo praviti odreske od tabli prema Vašim instrukcijama - na Vama je da nam prosledite precizne dimenzije.

Mogućnost slanja putem usluga brze pošte, pružaoc istih je kurirska služba Royal Express. Troškove transporta i eventualne prateće usluge brze pošte snosi isključivo primalac. Neophodno je da primalac bude fizički u mogućnosti da preuzme paket od strane kurirske službe.

Vremenski opseg dospeća paketa koji su klasifikovani kao „gabaratni” (faktor dimenzija/težina) je u rasponu od 3 do 5 dana.

063 603 100

Pozovite nas odmah na navedeni broj i poručite klirit / pleksiglas / akril !

 
Boja Cena
Transparent - providan 2400 din/m2
Opal - mlečno beli 2600 din/m2
Dimenzije gotovih (fabričkih) tabli su 2050 x 3050mm. Proizvođač istih je ArlaPlast, Švedska.
 

Uslužno rezanje

Možemo rezati pravougaone oblike kada je u pitanju Klirit 3mm debljine- nemamo tehničke mogućnosti za oblikovanjem, savijanjem i formiranjem uglova, kao i bušenje rupa.Opis procesa

Vaše dimenzije kada je u pitanju Klirit 3mm debljine usklađujemo sa već postojećim odrescima, budući da ne vršimo odreske manjih dimenzija od gotovih, celih tabli.

Potrudićemo se da shodno Vašim željama iznađemo odrezak najpribližniji Vašem zahtevu, kako bi otpadak bio što manji, samim tim i ukupna cena.Činjenice

  • Gotovo neslomiv u normalnim uslovima
  • Izvrsna optička svojstva
  • Dobre temperaturne performanse
  • Upola težine stakla
MAKROLIFE™

MAKROLIFE™ Koekstrudirane polikarbonatne ploče koje kombinuju visok otpor na udarce sa zaštitom protiv UV zračenja i promene boje (požućivanja)

COLORADO®

COLORADO® Obojene polikarbonatne ploče sa UV zaštitom – mlečno bele boje (opal) 30%