U maloprodajnim objektima preduzeća Tehnokomerc Kruševac, moguća je kupovina na šest rata bez učešća i kamate. Za više informacija, neophodno je da lično posetite naša prodajna mesta.


Način plaćanja:


  • Gotovinski u dinarima
  • Platnim karticama
  • Čekovima

Molimo Vas da obratite pažnju na sledeće stavke:

Prijem stranih valuta
Ne primamo stranu valutu kao sredstvo plaćanja u prodajnim salonima, niti prilikom isporuke.
Povraćaj kupljene robe
Povraćaj kupljene robe vrši se samo uz odgovarajući fiskalni račun iz tekuće godine.
Blanko got. računi
Ne izdajemo blanko gotovinske račune preduzećima.

Poklon-bon

Tehnokomerc Kruševac omogućio je ostvarivanje dodatnog popusta od 5% na sve artikle pri stovarištu građevinskog materijala, kao i salona keramike.

Ukoliko ste u prilici da lično preuzmete građevinski materijal sa našeg stovarišta ili artikle iz prodajnog salona keramike, bez dodatnog angažovanja našeg transporta - popust od 5% je Vaš.

Ne zaboravite da ponesete Vašu ličnu kartu!


NAPOMENA: OSB ploče, kompletan program građevinske oplate i drvenarije, oprema za šalovanje, cement, armaturna mreža, vezivo za zidanje, crep, puna opeka, fasadna cigla i elementi dimnjačkog sistema izuzeti su od popusta!


Kartica pogodnosti

U skladu sa dogovorom sa održanog sastanka između predstavnika Ministarstva unutrašnjih poslova i preduzeća Tehnokomerc DOO, u cilju poboljšanja položaja zaposlenih pri Ministarstvu, omogućuje se korišćenje „Kartice pogodnosti”.

Korišćenjem „Kartice pogodnosti” ostvaruju se određene povlastice pri kupovini roba i usluga kod partnera sa kojima Ministarstvo zaključuje protokole, strane potpisnice dogovorile su sledeće:

Partner će za korisnike Kartice pogodnosti (u daljem tekstu: Kartice) omogućiti povlastice pri kupovini robe i usluga i to kroz popuste u odnosu na redovne maloprodajne cene u zavisnosti od načina plaćanja i to:

Popust od 10% za plaćanje gotovinom na redovne maloprodajne cene na svu robu - usluge.

Popust od 5% za odloženo plaćanje putem administrativnih zabrana (do 12 meseci), na maloprodajnu cenu proizvoda.

Popust ovog protokola korisnik Kartice ostvaruje tako što prilikom kupovine u objektu Partnera, zaposlenom pirlikom plaćanja, priloži Kartica pogodnostiKartica pogodnostiKarticu pogodnosti


Obaveštenje za korisnike kartice pogodnosti

Zbog poskupljenja sledećih artikala iz naše ponude: cement, armaturna mreža i vezivo za zidanje - nismo više u mogućnosti da na ove stavke omogućujemo korisnicima kartice rabat od 10%.

Za sve ostale artikle iz naše ponude, nastavićemo sa dosadašnjom politikom rabata od 10%, kao i do sada.


Kartica pogodnosti Preuzmi aplikaciju Tehnokomerc Kruševac