Tehnokomerc DOO ponuda ekspandiranog polistirena


Stiropor cena


Cene na stranici su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.

DEBLJINA CENA
1cm (17gr) Stiropor80 din/m2
1cm (25gr) Stiropor120 din/m2
2cm (17gr) Stiropor100 din/m2
2cm (25gr) Stiropor200 din/m2
3cm (17gr) Stiropor140 din/m2
3cm (25gr) Stiropor250 din/m2
5cm (17gr) Stiropor200 din/m2
8cm (17gr) Stiropor320 din/m2
10cm (17gr) Stiropor400 din/m2
12cm (17gr) Stiropor480 din/m2
1Poručivanje stiropora
Stiropor možete poručiti pozivom na telefonski broj 063/603-100
Tehnokomerc DOO prodaje isključivo cela pakovanja stiropora
2Lično preuzimanje stiropora i ostvarivanje dodatnog popusta na kupovinu
Ukoliko ste u mogućnosti da lično preuzmete stiropor, možemo Vas nagraditi poklon bonom kojim se omogućuje 5% popusta na Vašu planiranu kupovinu.

Poklon bon


Da bi ste ostvarili popust, neophodno je da ostvarite poziv na telefonski broj 063/603-100

Lokacija preuzimanja: Stovarište Tehnokomerc DOO, Kruševac
3Besplatna isporuka stiropora
Isporuka fabričkih pakovanja stiropora je moguća uz angažovanje našeg transporta. Transport građevinskog materijala je besplatan. Neophodno je da mesto predviđene isporuke bude pristupačno za transportno vozilo - ukoliko nije, isporuka se može izvršiti u neposrednoj blizini, shodno mogućnostima ili prema prethodnom dogovoru.

Ne vršimo istovar građevinskog materijala
4Slanje stiropora brzom poštom
Mogućnost slanja putem usluga brze pošte, pružaoc istih je kurirska služba Royal Express. Troškove transporta i eventualne prateće usluge brze pošte snosi isključivo primalac. Neophodno je da primalac bude fizički u mogućnosti da preuzme paket od strane kurirske službe.
5Vremenski opseg isporuke brzom poštom
Vremenski opseg dospeća paketa koji su klasifikovani kao „gabaratni” (faktor dimenzija/težina) od strane kurirskih službi je u rasponu od 5 do 10 dana.
 

Karakteristike stiropora kao termoizolacionog omotača

1Termoizolator
Stiropor je odličan termički izolator, budući da je 98% vazduha zarobljeno u zatvorenoj ćelijskoj strukturi, što čini izuzetno nisku toplotnu provodljivost.
2Mehanički otporan na oluje, poplave i razna procurivanja
Izolacija kojoj ni voda ni vlaga ne smanjuju mehanička svojstva, otporna je i na poplave. Nakon isušenja svojstva ostaju nepromenjena.
3Paropropustljiv
Stiropor je izolacija koja DIŠE; dokaz za to je 2x veća propusnost vodene pare u poređenju sa drvetom smreke.
4Dug životni vek
U velikom broju zgrada, izolacija od stiropora već 50 godina odlično vrši svoju funkciju.

Ekspandirani polisterin EPS kao trajno izolaciono rešenje


Šta je stiropor ?Stiropor je sinonim za izolacione ploče od ekspandiranog polistirena (EPS) - koristimo ga svuda gde je uraditi toplotnu i zvučnu izolaciju zidova, krovova, podova i drugih konstruktivnih delova za sve vrste stambenih objekata.

Energetski štedljive zgrade i kvalitetne prostore za boravak ne možemo ni zamisliti bez stiropora. U većini sistema toplotne izolacije, zbog svojih izuzetnih svojstava, stiropor je praktično nezamenljiv.

Investicija u toplotnu izolaciju od stiropora sa energetskog stanovišta veoma brzo se vraća, jer svaki kologram ispravno upotrebljenog EPS-a u pedeset godina uštedi 400 litara ulja za loženje.


Samogasiv materijalStiropor je u građevinarstvu, u većini država EU prepoznat kao materijal koji je samogasiv - izolacija koja se prilikom požara topi, i izolacija kao takva, ne sme požar prenositi dalje.


Jednostavna izolacijaJednostavna i laka ugradnja, kao i obrada - bilo da je u pitanju brušenje, rezanje ili oblikovanje.