Usluge preduzeća Tehnokomerc Kruševac izvan maloprodaje i veleprodaje u oblasti trgovine građevinskim materijalima:


Utovar
Tehnokomerc Kruševac Vam može izaći u susret sa svakom vrstom utovara građevinskog materijala na našem stovarištu - bezbedno i u skladu sa važećim propisima. Utovar omogućujemo svim svojim klijentima i komitentima po prethodnom dogovoru sa komercijalnim sektorom, kao i sa stručnim osobljem na stovarištu.
Istovar
Istovar građevinskog materijala, kao i sve vrste tranzitnih isporuka za preduzeće Tehnokomerc Kruševac od strane drugih prevoznika, neophodno je prethodno najaviti nadležnom osoblju. Sve informacije o redosledu i prijemu tranzitnih isporuka možete dobiti pozivom na predviđeni broj .

Nepoštovanje ustanovljenog redosleda prijema biće sankcionisano.
Transport
U zavisnosti od vrste porudžbine i specifikacije, naš transport omogućuje adekvatan odabir veličine, težine i nosivosti. Vršimo dopremanje materijala različite količine, mase i gabarita. Pružamo logističke usluge, koje su strogo u skladu sa bezbedonosnim pravilima. Transport je usklađen sa zakonskim propisima.

Tehnokomerc Kruševac zadržava sva prava da ne sprovodi besplatan transport građevinskog materijala zahtevima koji nisu u skladu sa logistikom preduzeća.
Isporuka
Neophodno je da mesto predviđene isporuke bude pristupačno za transportno vozilo. Ukoliko mesto isporuke nije pristupačno, isporuka se može izvršiti u neposrednoj blizini, shodno mogućnostima za istovar ili prema prethodnom dogovoru.

Osoblje preduzeća Tehnokomerc Kruševac ne vrši istovar građevinskog materijala.
Savetovanje
Savetovanje pri kupovini i ugradnji građevinskog materijala omogućujemo svim klijentima i komitentima koji su u prilici da lično posete naše stovarište. Tehnokomerc Kruševac u svojoj ponudi zastupa proizvode i građevinske materijale visokih performansi, sa potvrđenim kvalitetom u gradnji. Za sve dodatne informacije, molimo Vas, posetite naše stovarište.
Sečenje leksana
Sečenje leksana po meri vrši se uz lično prisustvo. Lično prisustvo prilikom utvrđivanja rezova je neophodno, kako bi se otklonile sve moguće nedoumice vezane za dimenzije, otpad, površinu i slično. Za sve dodatne informacije, molimo Vas, sečenje leksana po meri.