Transport građevinskog materijala
Transport građevinskog materijala omogućujemo za sve porudžbine svojih klijenata i komitenata koji su u skladu sa postojećom logistikom preduzeća. Transport građevinskog materijala je besplatan. Transport građevinskog materijala sprovodimo posredstvom sopstvenih transportnih sredstava.

Omogućujemo Vam visok kvalitet logističkih usluga (utovar, praćenje pošiljke, prilagođene informacije o statusu pošiljke), koje su strogo u skladu sa bezbedonosnim pravilima, a prevoz je usklađen sa zakonskim propisima.


Isporuka građevinskog materijalaU zavisnosti od vrste porudžbine i specifikacije, naš transport omogućuje adekvatan odabir veličine, težine i nosivosti, čak i kada su u pitanju visoki zahtevi za dopremanje materijala različite količine, mase i gabarita.

Neophodno je da mesto predviđene isporuke bude pristupačno za transportno vozilo - ukoliko mesto isporuke nije pristupačno, isporuka se može izvršiti u neposrednoj blizini, shodno mogućnostima za istovar ili prema prethodnom dogovoru.

Tehnokomerc Kruševac zadržava sva prava da ne sprovodi besplatan transport građevinskog materijala zahtevima koji nisu u skladu sa logistikom preduzeća.


Osoblje preduzeća Tehnokomerc Kruševac ne vrši istovar građevinskog materijala!


Utovar Rezanje ploča Savetovanje