Uslužno rezanje ploča
Uslužno rezanje termoplastičnih materijala, tj. polikarbonatnih, akrilnih i PETG ploča sprovodi se na stovarištu Tehnokomerc Kruševac pod strogim nadzorom stručnog osoblja. Lično prisustvovanje klijenata prilikom utvrđivanja rezova je neophodno, kako bi se otklonile sve moguće nedoumice vezane za dimenzije, otpad, površinu i slično.

Zahtev za uslužnim rezanjem termoplastičnih materijala primamo i obrađujemo svakog radnog dana do 15h, subotom do 12h. Za najpreciznije informacije o rezanju, kao i o dostupnim odrescima, savetujemo Vas da lično posetite naše stovarište građevinskog materijala.


Oblikovanje termoplastičnih odrezaka
Možemo rezati isključivo pravougaone oblike kada su u pitanju termoplastične ploče (polikarbonat, akril, PETG). Nemamo tehničke mogućnosti za termo-oblikovanjem, savijanjem i formiranjem uglova, kao i bušenjem rupa.

Leksan polikarbonatne ploče (sa ćelijskom struturom) režu se na dužne metre (imajući u vidu da je obavezna njena širina koja iznosi 2.1m) - dimenzije poput 2.1 x 1m, 2.1 x 2m, 2.1 x 3m.

Pune termoplastične ploče, tj. polikarbonat (PC - LEXAN), akril (PMMA - PLEXIGLASS), kao i PETG režu se u skladu sa postojećim odrescima na stovarištu, kako bi se umanjio otpad, shodno potrebama. Manji rezovi, tj. dimenzije usklađuju se sa manjim dostupnim odrescima, dok se veći rezovi, tj. dimenzije usklađuju sa većim ili fabričkim pločama.


Utovar Transport Savetovanje