Klirit cena na stranici je iskazana po m2 u dinarima sa uračunatim porezom na dodatu vrednost. Sve navedene debljine i vrste klirita prikazane na stranici deo su naše aktuelne ponude i ne podrazumeva se da su dostupne u svakom trenutku.

Popust za lično preuzimanje

Ukoliko ste u prilici da lično preuzmete i samostalno organizujete transport materijala sa našeg stovarišta u Kruševcu, omogućujemo 5% popusta prilikom kupovine na gore naznačene cene.

Veleprodajni popust

Ukoliko Vam je potrebna veća količina klirita za Vaš projekat, omogućujemo veleprodajni popust i besplatni transport poručenog materijala do mesta ugradnje!

Povezani proizvodi u ponudi

Potrebno Vam je alternativno rešenje umesto klirita? Tehnokomerc Kruševac zastupa specijalizovanu ponudu leksana sa širokim spektrom primene: od zastakljivanja, pokrivanja, izrade staklenika i pregradnih zidova do izrade reklamnih panoa, kao i posebnih projektnih rešenja. Isključivo prodajemo leksan ploče u prvoj klasi sa UV1 ili UV2 stabilizatorima zračenja.

Posetite stranicu Leksan cena za našu aktuelnu ponudu struktuiranog leksana!

Često postavljena pitanja

1Da li vršite naplatu transporta?

Troškovi naplate transporta podeljeni su u V transportnih zona. Za svako plaćanje transporta, isporuka poručenog materijala je zagarantovana na adresu u roku od 48h.

Posetite stranicu naplata transporta za više informacija.

2Da li vršite besplatan transport?

Sve porudžbine u vrednosti iznad 80.000 RSD su sa besplatnim transportom i rokom isporuke u roku od 3-5 radnih dana na Vašu adresu.


Naplata transporta

Troškovi naplate transporta građevinskog materijala preduzeća Tehnokomerc Kruševac podeljeni su u V transportnih zona. Za svako plaćanje transporta, isporuka poručenog materijala je zagarantovana na adresu u roku od 48h.

Poručivanje

Za više informacija ili pomoć u kupovini, slobodno nas kontaktirajte u toku radnog vremena pozivom na telefonski broj 063/603-100.