Cenovnik stranica predstavlja našu specijalizovanu ponudu građevinskog materijala. Svi artikli prikazani na stranici deo su naše aktuelne ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku.

Tegola

Tegola

Tegola - bitumenska šindra u mnoštvu oblika, boja i dezena. Superioran kvalitet krovnog pokrivača. Jedinstvena ponuda tegole.
Tegola cena
Uzorak OSB ploče

OSB ploče

OSB ploče u debljinama od 9, 11, 15 i 18mm. Visoka dimenzionalna stabilnost i odlične mehaničke karakteristike.
OSB ploče cena
Termoizolacione ploče od kamene vune

Kamena vuna

Kamena vuna je odlična termička izolacija, sa veoma niskom toplotnom provodljivošću i maksimalnim otporom prolazu toplote.
Kamena vuna cena
staklena vuna termoizolacija

Staklena vuna

Staklena vuna je vrsta mineralne termoizolacije koja je jako pristupačna. Utiče na smanjenje prenosa zvuka, pogotovo između zidova.
Staklena vuna cena
blažujka cena antislip

Blažujka za šalovanje

Blažujka za klasično šalovanje ili primenu u oplatnim sistemima. Glatka, kao i hrapava površina oplate u debljinama od 18 i 21mm.
Blažujke cena
Doka cena - Žuta oplata

Doka za šalovanje

Žuta građevinska oplata debljine 27mm, spravljena od Jele. Visoka čvrstoća pri savijanju i izvanredna dimenziona stabilnost.
Doka cena
Stezač stuba (Kragna) za građevinsku oplatu

Oprema za šalovanje

Oprema za šalovanje i rad sa građevinskom oplatom. Metalni distanceri, vezači, klinovi, podupirači, spojnice, ulje za oplatu i drugo.
Oprema za šalovanje cena
Gipsane ploče

Gipsane ploče

Gipsane ploče vodećih svetskih proizvođača. Standardne, vlagootporne, vatrootporne, akustične, cementne i fasadne gips-kartonske ploče.
Gipsane ploče cena
gips profili

Gips profili

Gips profili za ugradnju svih vrsta gips-kartonskih ili cementnih ploča. Gips CD/UD, kao i CW/UW profili u debljini lima od 0.5 i 0.6 mm.
Gips profili cena
gipsani materijal

Gipsani materijal

Gipsani materijal za savršen sistem suve gradnje: distanceri, visilice, fugenfileri, lepkovi, ispune, lajsne, bandaž trake, vijci i drugo.
Gipsani materijal cena
leksan ploca

Leksan ploče

Leksan polikarbonatne ploče (PC) sa jednokomornom i višekomornom ćelijskom strukturom. Kompletan prateći program.
Leksan cena
Klirit ploče

Klirit ploče

Klirit ploče - pune akrilne (Plexiglass), polikarbonatne (LEXAN) i PETG ploče. Termoplastični materijali sa širokim poljem primene.
Klirit cena
Stiropor EPS ploče

Stiropor ploče

Stiropor termoizolacija na bazi ekspandiranog polistirena (EPS). Gustina termoizolacionih stiropor ploča u ponudi od 17 i 25 gr.
Stiropor cena
stirodur ploce

Stirodur ploče

Stirodur termoizolacija na bazi ekstrudiranog polistirena (XPS). Nezamenjiva vrsta termoizolacije kada je u pitanju vlaga i visoko opterećenje.
Stirodur cena