Cenovnik stranica predstavlja našu specijalizovanu ponudu građevinskog materijala. Svi artikli prikazani na stranici deo su naše aktuelne ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku.

Tegola

Tegola

Tegola - bitumenska šindra u mnoštvu oblika, boja i dezena. Superioran kvalitet krovnog pokrivača. Jedinstvena ponuda tegole.
Tegola cena
Uzorak OSB ploče

OSB ploče

Vlagootporne OSB(3) ploče u debljinama od 9, 11, 15 i 18mm. Visoka dimenzionalna stabilnost i odlične mehaničke karakteristike.
OSB ploče cena
blažujka cena antislip

Blažujka za šalovanje

Blažujka za klasično šalovanje ili primenu u oplatnim sistemima. Glatka, kao i hrapava površina oplate u debljinama od 18 i 21mm.
Blažujke cena
Doka cena - Žuta oplata

Doka za šalovanje

Žuta građevinska oplata debljine 27mm, spravljena od Jele. Visoka čvrstoća pri savijanju i izvanredna dimenziona stabilnost.
Doka cena
Stezač stuba (Kragna) za građevinsku oplatu

Oprema za šalovanje

Oprema za šalovanje i rad sa građevinskom oplatom. Metalni distanceri, vezači, klinovi, podupirači, spojnice, ulje za oplatu i drugo.
Oprema za šalovanje cena
Gipsane ploče

Gipsane ploče

Raznovrsna ponuda gips-kartonskih ploča, vodećih svetskih proizvođača. Gipsane ploče za sve vrste namena i primena u enterijeru, kao i eksterijeru.
Gipsane ploče cena
leksan ploca

Leksan ploče

Leksan polikarbonatne ploče (PC) sa jednokomornom i višekomornom ćelijskom strukturom. Kompletan prateći program.
Leksan cena
Klirit ploče

Klirit ploče

Pune akrilne (Plexiglass), polikarbonatne (LEXAN) i PETG ploče. Raznovrsni program termoplastičnih materijala sa širokim poljem primene.
Klirit cena
Stiropor EPS ploče

Stiropor ploče

Stiropor termoizolacija na bazi ekspandiranog polistirena (EPS). Gustina termoizolacionih stiropor ploča u ponudi od 17 i 25 gr.
Stiropor cena
stirodur ploce

Stirodur ploče

Stirodur termoizolacija na bazi ekstrudiranog polistirena (XPS). Nezamenjiva vrsta termoizolacije kada je u pitanju vlaga i visoko opterećenje.
Stirodur cena