Krovna folija cena na stranici je iskazana u dinarima sa uračunatim porezom. Sve krovne folije prikazane na stranici deo su naše aktuelne ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku.

Srodni proizvodi u ponudi

OSB ploče

OSB noseća ploča na bazi drveta formirana tankim isprepletanim iverjem predstavlja idealan materijal za krovnu površinu u primeni sa krovnom folijom. OSB ploče su idealne za konstrukcijske primene u zidovima, podovima, krovovima, stepeništima kao i ostavama. Karakteriše ih pojačana otpornost u vlažnim uslovima, kao i veliki kapacitet nosivosti i tvrdoće za građevinske svrhe.

Posetite stranicu OSB ploče cena za našu aktuelnu ponudu!

Tegola visokog kvaliteta na bazi bitumena i staklenih vlakana. Krovni pokrivač koji je u potpunosti u skladu sa strogim EU standardima za građevinske materijale prilikom pravilne ugradnje. Vrhunska klasična, samolepljiva i laminantna tegola u mnoštvu boja, oblika i dezena. Najbolji izbor na tržištu po najpovoljnijim cenama. Kompletan prateći program ugradnje.

Posetite stranicu Tegola cena za našu aktuelnu ponudu!

Često postavljena pitanja

1Kako mogu da poručim krovnu foliju?
Pozivom na telefonski broj 063/603-100 u toku radnog vremena, slanjem elektronske pošte na adresu kontakt@tehnokomerc.rs ili popunjavanjem online formulara u produžetku.
2Da li vršite uslužno rezanje krovne folije?
Da.
3Da li šaljete krovnu foliju putem brze pošte?
Ne.
Tehnokomerc Kruševac

Krovna folija poručivanje

Poručivanje možete izvršiti pozivom ili slanjem elektronske pošte u toku radnog vremena.