Krovna folija cena na stranici je iskazana u dinarima sa uračunatim porezom. Sve krovne folije prikazane na stranici deo su naše aktuelne ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku.

Često postavljena pitanja

1Da li vršite naplatu transporta?

Troškovi naplate transporta podeljeni su u V transportnih zona. Za svako plaćanje transporta, isporuka poručenog materijala je zagarantovana na adresu u roku od 48h.

Posetite stranicu naplata transporta za više informacija.

2Da li vršite besplatan transport?

Sve porudžbine u vrednosti iznad 80.000 RSD su sa besplatnim transportom i rokom isporuke u roku od 3-5 radnih dana na Vašu adresu.

Srodni proizvodi u ponudi

OSB ploče

OSB noseća ploča na bazi drveta formirana tankim isprepletanim iverjem predstavlja idealan materijal za krovnu površinu u primeni sa krovnom folijom. OSB ploče su idealne za konstrukcijske primene u zidovima, podovima, krovovima, stepeništima kao i ostavama. Karakteriše ih pojačana otpornost u vlažnim uslovima, kao i veliki kapacitet nosivosti i tvrdoće za građevinske svrhe.

Posetite stranicu OSB ploče cena za našu aktuelnu ponudu!

Tegola visokog kvaliteta na bazi bitumena i staklenih vlakana. Krovni pokrivač koji je u potpunosti u skladu sa strogim EU standardima za građevinske materijale prilikom pravilne ugradnje. Vrhunska klasična, samolepljiva i laminantna tegola u mnoštvu boja, oblika i dezena. Najbolji izbor na tržištu po najpovoljnijim cenama. Kompletan prateći program ugradnje.

Posetite stranicu Tegola cena za našu aktuelnu ponudu!

Naplata transporta

Troškovi naplate transporta građevinskog materijala preduzeća Tehnokomerc Kruševac podeljeni su u V transportnih zona. Za svako plaćanje transporta, isporuka poručenog materijala je zagarantovana na adresu u roku od 48h.