Staklena vuna cena na stranici je iskazana u dinarima sa uračunatim porezom. Svi modeli staklene vune prikazani na stranici deo su naše aktuelne ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku.
Srodni proizvodi u ponudi

Kamena vuna

FIBRANgeo - proizvodi od kamene vune za termičku, zvučnu i protivpožarnu zaštitu u građevinarstvu. Tehnokomerc Kruševac se opredelio za kamenu vunu renomiranog proizvođača Fibran koji sa svojih 5 fabrika u Evropi, vrhunskim kvalitetom i odgovornom prodajnom politikom predstavlja pouzdanog partnera i dobavljača.

Posetite stranicu Kamena vuna cena za aktuelnu ponudu!

Stirodur

Termoizolacija od ekstrudiranog polistirena je posebna vrsta izolacije, koja se upotrebljava pre svega u izuzetno zahtevnim uslovima - gde druge termoizolacije nisu primenjive. Saćasta struktura termoizolacionog materijala od ekstrudiranog polistirena daje izolacionoj ploči visoku otpornost na pritisak, zato se koristi tamo, gde je pored toplotne zaštite potrebno omogućiti i trajnu nosivost vrlo opterećenih termoizolovanih podova.

Posetite stranicu Stirodur cena za aktuelnu ponudu!

Često postavljena pitanja

1Kako mogu da poručim staklenu vunu?
Pozivom na telefonski broj 063/603-100 u toku radnog vremena, slanjem elektronske pošte na adresu kontakt@tehnokomerc.rs ili popunjavanjem online formulara u produžetku.
2Da li šaljete staklenu vunu putem brze pošte?
Ne.
Tehnokomerc Kruševac

Staklena vuna poručivanje

Poručivanje možete izvršiti pozivom ili slanjem elektronske pošte u toku radnog vremena.