Gipsane ploče cena na stranici je iskazana po m2 u dinarima sa uračunatim porezom. Sve gips-kartonske ploče prikazane na stranici deo su naše aktuelne ponude i ne podrazumeva se da su dostupne u svakom trenutku. Za više informacija ili pomoć u kupovini, slobodno nas kontaktirajte u toku radnog vremena.


Popust za lično preuzimanje

Ukoliko ste u prilici da lično preuzmete i samostalno organizujete transport materijala sa našeg stovarišta u Kruševcu, omogućujemo 5% popusta prilikom kupovine na gore naznačene cene.

Veleprodajni popust

Ukoliko Vam je potrebna veća količina kompletnog sistema suve gradnje, za Vaš projekat izgradnje ili renovacije, omogućujemo veleprodajni popust i besplatni transport poručenog materijala do mesta ugradnje!

Često postavljena pitanja

1Kako mogu poručiti gipsane ploče?
Pozivom na telefonski broj 063/603-100, slanjem upita na email adresu kontakt@tehnokomerc.rs ili popunjavanjem elektronskog formulara u produžetku.
2Da li vršite uslužno rezanje gipsanih ploča?
Ne.
3Da li šaljete gipsane ploče putem brze pošte?
Ne.
4Gde mogu lično izvršiti kupovinu gipsanih ploča?
Gipsane ploče možete kupiti i preuzeti sa naše dve lokacije u Kruševcu - Jasički put 51 i Cara Lazara 407, u toku radnog vremena.
5Da li vršite besplatan transport gipsanih ploča?
Besplatan transport zavisi od lokacije isporuke, kao i od poručene količine. Za više informacija o mogućnosti iste, pozovite na telefonski broj 063/603-100 u toku radnog vremena.
6Da li vršite istovar gips ploča?
Ne.
7Da li vršite izvoz gips ploča?
Ne.

Povezani proizvodi u ponudi

Staklena vuna

Staklena vuna - pristupačna mineralna termoizolacija. Idealan odnos cene i kvaliteta. Pospešuje energetsku efikasnost i utiče na smanjenje prenosa zvuka, pogotovo između zidova. Njena primena naročito dolazi do izražaja u sistemima suve gradnje.

Posetite stranicu staklena vuna cena za našu aktuelnu ponudu!

Gips profili

Gips metalni profili za izradu pregradnih zidova i obloga u sistemima suve gradnje. U ponudi su zastupljeni CD i UD, kao i CW i UW profili u dužinama od 3 i 4 m.

Posetite stranicu gips profili cena za našu aktuelnu ponudu!

Gipsani materijal

Gipsani materijal - pribor za sve Vaše potrebe sistema suve gradnje. Sidrene visilice, krstaste spojnice, nastavci za CD profil, distanceri, dupli federi, žice sa ušicom, samourezujući vijci i bandaž trake su samo neki od elemenata dostupnih u našoj ponudi.

Posetite stranicu gipsani materijal cena za našu aktuelnu ponudu!