Gipsane ploče cena na stranici je iskazana po m2 u dinarima sa uračunatim porezom na dodatu vrednost. Sve gips-kartonske ploče prikazane na stranici deo su naše aktuelne ponude i ne podrazumeva se da su dostupne u svakom trenutku.Povezani proizvodi u ponudi

Staklena vuna

Staklena vuna - pristupačna mineralna termoizolacija. Idealan odnos cene i kvaliteta. Pospešuje energetsku efikasnost i utiče na smanjenje prenosa zvuka, pogotovo između zidova. Njena primena naročito dolazi do izražaja u sistemima suve gradnje.

Posetite stranicu staklena vuna cena za našu aktuelnu ponudu!

Gips profili

Gips metalni profili za izradu pregradnih zidova i obloga u sistemima suve gradnje. U ponudi su zastupljeni CD i UD, kao i CW i UW profili u dužinama od 3 i 4 m.

Posetite stranicu gips profili cena za našu aktuelnu ponudu!

Gipsani materijal

Gipsani materijal - pribor za sve Vaše potrebe sistema suve gradnje. Sidrene visilice, krstaste spojnice, nastavci za CD profil, distanceri, dupli federi, žice sa ušicom, samourezujući vijci i bandaž trake su samo neki od elemenata dostupnih u našoj ponudi.

Posetite stranicu gipsani materijal cena za našu aktuelnu ponudu!

Često postavljena pitanja

1Da li vršite naplatu transporta?

Troškovi naplate transporta podeljeni su u V transportnih zona. Za svako plaćanje transporta, isporuka poručenog materijala je zagarantovana na adresu u roku od 48h.

Posetite stranicu naplata transporta za više informacija.

2Da li vršite besplatan transport?

Sve porudžbine u vrednosti iznad 80.000 RSD su sa besplatnim transportom i rokom isporuke u roku od 3-5 radnih dana na Vašu adresu.


Naplata transporta

Troškovi naplate transporta građevinskog materijala preduzeća Tehnokomerc Kruševac podeljeni su u V transportnih zona. Za svako plaćanje transporta, isporuka poručenog materijala je zagarantovana na adresu u roku od 48h.

Poručivanje

Za više informacija ili pomoć u kupovini, slobodno nas kontaktirajte u toku radnog vremena pozivom na telefonski broj 063/603-100.