Gradjevinski materijal u ponudi preduzeća Tehnokomerc Kruševac. Ukoliko niste sigurni da li imamo proizvod koji Vam je potreban, ovo je prava stranica za Vas! Za cenu pojedinačnih proizvoda iz naše ponude, molimo Vas, posetite stranicu cenovnik

Bitulit

Bitulit premaz u individualnim pakovanjima od 4.5 kg i 9 kg. Bitulit se upotrebljava kao prethodni premaz kod izvodenja hidroizolacija. Njime se ostvaruje veza izmedu podloge i prvog sloja u sistemu bitumenskih hidroizolacija.

Blažujka

Blažujka (Brezovo drvo) sa obostrano glatkom, kao i hrapavom površinom. Upotrebljava u grubim uslovima rada pri izradi linearnih, nelineranih i specijalnih oplata. Debljina oplatne ploče od 18 i 21 mm, u dimenzijama 1250 x 2500 mm.

Cement Moravacem

Cement MORAVACEM za individualnu gradnju pakovan u vreće od 25 i 50 kg. Za izgradnju pojedinačnih stambenih objekata, kao i poslovno-stambenih objekata manjih gabarita i spratnosti.

Crep Creaton Rapido

Creaton RAPIDO fleksibilni crep vrhunskog kvaliteta u mega formatu. Markantan tradicionalni izgled. Izuzetna otpornost od prokišnjavanja. Kompletan prateći program ugradnje.

Crep Kontinental

Crep KONTINENTAL je sinonim za ekonomičnu krovnu pokrivku. Glineni crep u prirodnoj boji. Zahvaljujući dimenzijama, omogućuje uštedu u broju i potrošnji pratećeg materijala.

Doka žuta oplata

Doka žuta oplata za izradu visokokvalitetnih oplatnih sistema. Debljina ploče 27 mm u dimenzijama od 1500 x 500, 2000 x 500, 2500 x 500 i 3000 x 500 mm. Visoka čvrstoća pri savijanju i izvanredna dimenziona stabilnost.

Ekseri

Ekseri za sve namene u građevinarstvu. Dimenzije eksera u ponudi: 3.10 x 50, 3.10 x 60, 3.10 x 70, 3.10 x 80, 3.40 x 40, 3.40 x 90, 4.20 x 100, 4.20 x 120, 4.20 x 150, 5.00 x 140, 5.00 x 150, 6.00 x 180 i 6.00 x 200 mm.

Fasadna lajsna

Fasadna lajsna za primenu pri izradi termoizolacionih sistema sa termo pločama. Aluminijumske početne lajsne u širinama od 5 i 10 cm, kao i PVC ugaone lajsne sa i bez okapnice.

Fasadna mrežica

Fasadna mrežica za izvođenje armirajućeg sloja u fasadnim termoizolacionim sistemima. Alkalno otporna staklena mrežica u težinama od 75 g, 145 g i 160 g.

Građevinska folija

Građevinska folija za prekrivanje građevinskog materijala. Koristi se kao tehnološka izolacija. Privremeno ili trajno pokrivanje ili najčešće kao parna brana ispod mineralne ili kamene vune. Nije UV stabilna.

Gips ploče

Gips kartonske ploče proizvođača Knauf, Siniat i Technogips. Standardne, vlagootporne, vatrootporne, cementne, akustične i fasadne gips ploče. Izuzetan kvalitet i kompletan prateći program sistema suve gradnje.

Gips profili

Gips profili za primenu u radu sa gips kartonskim pločama pri sistemima suve gradnje. Debljine lima u ponudi od 0.5 i 0.6 mm, dostupne u dužinama od 3 i 4 m. Gips profili CD i UD, kao i CW i UW (100, 75 i 50 mm). Atestirani profili sistema suve gradnje.

Gips prateći program

Gips prateći program - univerzalne visilice, distanceri, sidra, krstaste spojnice, opruge, žice i mnogi drugi metalni elementi sistema suve gradnje. Vijci, tipli i pričvršćivači za drvo, metal i beton. Mrežaste, staklene i papirne bandaž, kao i alux i zaptivne trake.

Gips praškasti proizvodi

Gips praškasti proizvodi na bazi gipsa za primenu u sistemima suve gradnje. Električarski gips za montažne radove, gipsani glet-materijal za ručno ispunjavanje spojeva bandaž trakom, lepak u prahu i fugirna masa.

Kamena vuna

Kamena vuna je prirodni neorganski vlaknasti materijal, široko poznat po termičkim i zvučnim izolacionim karakteristikama, kao i po izuzetnim performansama u pogledu zaštite od požara. Meke, polutvrde, tvrde i fasadne ploče kamene vune. Kompletan prateći program ugradnje: lepak za termoizolacione ploče, fasadne lajsne i mrežica, kao i metalni tipli.

Klirit

Klirit - transparentne i opal termoplastične ploče. Zastupljene vrste termoplastičnih materijala: polikarbonatne ploče (PC - LEXAN), akrilne (PMMA - PLEXIGLASS) i PETG ploče u debljinama od 3 i 4 mm. Dimenzije punih termoplastičnih ploča su 2050 x 3050 mm.

Kondorin

Kondorin je bitumenska hidroizolaciona traka sa podlogom od staklenog vlakna. Zaštićena sa obe strane spaljenim polietilenom. Namenjen za zaštitu objekata i konstrukcija od prodora podzemne, atmosferske ili druge vode (uključujući i vlagu). Kondorin je dostupan u varijatetima V3 i V4.