Tegola

Tegola je vrsta fleksibilnog krovnog pokrivača, koji se odlikuje izuzetnim estetskim izgledom i lakoćom. Najidealnija je za primenu na krovovima sa krajnje ograničenom nosivošću. Tegola kao krovni pokrivač naročito dolazi do izražaja prilikom pokrivanja visokih i složenih krovova. Brzo se ugrađuje, zahvaljujući optimizovanoj težini i prilagodljivosti.


Tegola cena

Tegola cena na stranici je iskazana u dinarima sa uračunatim porezom na dodatnu vrednost. Svi artikli prikazani na stranici su deo ponude preduzeća Tehnokomerc Kruševac i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku.


ModelCenaOblik
StormShield560 dinHeksagonalan
Number One600 din3T
Number One600 dinBiber
Victorian PLUS600 dinBiber
DiamantShield690 dinDijamantski
Superglass690 dinHeksagonalan
Superglass700 din3T
Superglass750 dinBiber
ArmourShield1000 dinHeksagonalan
Cambridge Xpress1200 din3d

Struktura tegole

Tegola bez obzira na boju, oblik ili vrstu, proizvodi se u identičnom, kontinuiranom mrežnom procesu, primenom ključnih sirovih materijala. Svaka od komponenti koja čini strukturu krovnog pokrivača, poseduje specifičnu funkciju u okviru istog.

Staklena vlakna
Bitumen
Granule
Samolepljivi pečati
Zaštitna traka

Proizvodni proces

Kompletan postupak proizvodnog procesa IKO krovne šindre.

Karakteristike tegole

Lagana krovna konstrukcija čini veliku razliku u upoređivanju krova od tegole sa konvencionalnim krovnim pokrivačima. Tegola je neuporedivo lakša i fleksibilnija, bez ugrožavanja nivoa kvaliteta pokrivanja krova. Apsorbuje veliku količinu buke usled kiše ili oluje, naspram drugih tradicionalnih krovnih pokrivača. Štetočinama je drastično teže da izvrše penetraciju krova, što pridodaje zaštiti Vašeg tavanskog prostora.


Oblik tegole

Tegola je prepoznatljiva po svojim savršenim oblicima koji se uklapaju u svaku vrstu okruženja i arhitektonskog stila. Postojanost boje i zaštita od UV zračenja, osiguravaju estetski izgled za dug period vremena.


3d tegola
Biber tegola
3T tegola
Hex tegola

IKO tegola


IKO tegola proizvodi se isključivo sa osnovom od staklenih vlakana, kako bi izašli u susret zahtevnim Evropskim standardima. Spoljašnjost je ekstremno izdržljiva, zahvaljujući bitumenu i keramičkim granulama koje čine ultimativnu vrstu zaštite

Bez obzira na stil koji preferirate, IKO garantuje najveći izbor bitumenske šindre i pratećeg materijala za Vaše potrebe.

„Izjavu o svojstvima” za sve IKO proizvode u vidu tehničke dokumentacije možete preuzeti sa zvanične internet adrese: https://www.ikodop.eu


Tegola prateći programCelokupan tegola prateći program dostupan je u okviru specijalizovane ponude preduzeća Tehnokomerc Kruševac. Počevši od krovne konstrukcije, preko hidroizolacije, kao i ventilacije, pa do samog pribora za ugradnju - sve što Vam je neophodno za lep i dugotrajan krov.

Tegola ugradnjaZvanično uputstvo za ugradnju tegole prema proizvođaču krovne šindre IKO. Neophodne informacije za početnike, kao i savršen podsetnik za profesionalne krovopokrivače.

Uputstvo